Meta започна последния си кръг от съкращения и те засягат служители

...
Meta започна последния си кръг от съкращения и те засягат служители
Коментари Харесай

Meta започва пореден кръг от съкращения

Meta стартира последния си кръг от съкращения и те засягат чиновници на механически позиции, съгласно CNBC.

Към момента няма изясненост какъв брой тъкмо чиновници ще бъдат съкратени, само че се счита, че ще бъдат „ от порядъка “ на 4000 души. 
-->
Потърсена за коментар от медиите, представителят Елана Видман уточни обявата на основния изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг от 14 март, обявяваща проектите си да редуцира още 10 000 чиновници в допълнение към 11 000, които компанията към този момент редуцира. В тази обява Зукърбърг сподели, че ще има три талази от съкращения: организацията за набиране на личен състав на компанията ще бъде наранена незабавно след оповестяването, „ преструктурирането и съкращенията “ ще обиден нейните „ софтуерни групи “ в края на април, а в нейните бизнес групи ще има съкращения в края на април. Може. Той също по този начин редуцира служащи в своите екипи за поддръжка на клиенти.

Съкращенията са част от „ годината на успеваемост “ на Зукърбърг, защото компанията се стреми да се възвърне от падащия растеж на приходите и милиарди загуби от нейното поделение Reality Labs. Уолстрийт обаче наподобява харесва тези ходове, защото акциите на компанията са нарастнали с 82 % през последните шест месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР